15.12.2013 - MFL - Florbal Stonava - Ropice Wolves 2:3 po nájezdech (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)

V posledním utkání první poloviny základní části nás čekal celek Ropice Wolves. Opět jsme nastoupili v jiné sestavě než minule. Poprvé v MFL za nás nastoupil Daniel Kopic.

Úvod nám moc nevyšel a hned ve 3. minutě jsme inkasovali. Útočník vlků se obtočil kolem našeho obránce a střelou k tyči otevřel skóre. Naše snahy o vyrovnání byly liché.

Ve druhé části jsme zlepšili hru a dostávali se více k zakončení. Srovnání přinesla pěkná akce Daniela Kaminského, který nahrávkou před bránu našel skórujícího Kopice. Soupeř sice znervózněl, přesto hrozil dál. Ve 28. minutě se jeden z útočníků Ropice prokličkoval mezi 3 našimi hráči až k brance a pod rukou Fukaly skóroval - 1:2.

Nechtěli jsme znovu prohrát, proto jsme přitlačili. Odměnou nám byla branka na 2:2. Gąsiorovu pobídku nadvakrát zužitkoval Kus. Do konce zbývalo 10 minut a my jsme chtěli rozhodnout. Dali jsme však jen šanci vyniknout našemu skvělému gólmanovi. Na řadu tak opět přišly nájezdy.

Začínajícího borce Ropice Fukala vychytal. Za nás jel kapitán Nalewajka, ale svou střelu neumístil dobře. Fukala zneškodnil další nájezd a na řadě byl Andruška. Jeho dobře mířenou střelu do růžku gólman vytěsnil ramenem. Třetí nájezd soupeře svůj cíl bohužel našel. Poslední v řadě - Wawrzyk - sice mířil dobře, ale netrefil přesně.

Pouhý bod z tohoto zápasu mrzí. Ke standardně výbornému výkonu gólmana Fukaly se totiž opět nepřidali střelci, a proto nám v průběžné tabulce patří nepostupové 9. místo.

 

Statistika zápasu:
02:51 - Ropice Wolves - 0:1
22:06 - Kopic Daniel (Kaminski Daniel) - 1:1
27:01 - Robice Wolves - 1:2
34:29 - Kus Ondřej (Gąsior Michal) - 2:2

Nájezdy: save Fukala Dadniel (0:0), Nalewajka Adam (0:0), save Fukala Daniel (0:0), Andruška Dominik (0:0), gól Ropice Wolves (0:1), Wawrzyk Jiří (0:1).

Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Dominik Andruška (O), Adam Nalewajka (O) - Pavel Blus (O), Michal Kozieł (O)

Marek Kožusznik (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Daniel Kopic (Ú) - Daniel Kaminski (Ú), Ondřej Kus (Ú), Michal Gąsior (Ú)