16.06.2018 - Orlovská Urna - Florbal Stonava - Orlovští Ležáci 4:3 po nájezdech (2:0, 1:3 - 1:0)

Účast na Urně je pro nás milá povinnost. Jako každý rok jsme měli problém se sestavou. Museli jsme požádat o výpomoc mladého Lukáše Šurika a také Daniela Tychtla, který se tímto stal našim 208. hráčem, který za nás nastoupil. Daniel je čelenem FbK Horní Suchá, takže florbal hrát umí.
První zápas jsme odehráli s domácím celkem. Ležáci jsou pro nás jako derby, takže motivace nechyběla. Do zápasu jsme nastoupili v Bernard dresech.
Úvodní část jsme zvládli. Pozorná obrana a mladý úderný útok zařídil vedení 2:0. Hned v úvodu druhé části jsme zvýšili na 3:0 a zdálo se, že vítězství je blízko. Jenže Ležáci se nikdy nevzdávají. Bojovali, makali, stříleli a bohužel se dočkali. Dvakrát jsme inkasovali a závěrečný tlak jsme bohužel nevydrželi a pouhou sekundu před koncem jsme dostali vyrovnávací branku. Na řadu tak přišly nájezdy. Začínali Ležáci, na které si Fukis věřil a také to potvrdil. Za nás se trefil hned v úvodním nájezdu Lukáš Šurik. Danek Tychtl sice nedal, ale jelikož Fuki měl svůj den, tak jsme si připsali druhý a jak se potom ukázalo, velmi duležitý bod.

Statistika zápasu:
02:32 - Tychtl Daniel (bez asistence) - 1:0
11:19 - Wawrzyk Jiří (Tychtl Daniel) - 2:0
12:37 - Dobrovolný Jakub (Neuwirth Tomáš) - 3:0
17:20 - Orlovští Ležáci - 3:1
19:01 - Orlovští Ležáci - 3:2
23:59 - Orlovští Ležáci - 3:3
Rozhodující nájezd - Šurik Lukáš - 4:3

Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

Sestava týmu:
Daniel Fukala (B)
Marek Kožusznik (O), Roman Liebertz (O) - Pavel Blus (O), Adam Nalewajka (O)
Lukáš Šurik (Ú), Daniel Tychtl (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú) - Jakub Dobrovolný (Ú), Roman Poncza (Ú), Tomáš Neuwirth (Ú)