19.7.2014 - Stonava Cup - Florbal Stonava - Orlovští ležáci 1:2 (1:2, 0:0)

Poslední utkání našeho turnaje určovalo pořadí na 2. a 3. místě. Naše motivace byla velká, protože menším logistickým nedopatřením nedorazil jeden soudek Bernardu, který se dával za 3. místo.

Začali jsme útočně, což není na škodu. Následkem pivního občerstvení však klesla chuť se vracet, z čehož soupeř vytěžil první branku. Rychlý protiútok a prohrávali jsme. Orlová hrála ze zatažené obrany a na brejky, což nám nikdy moc nesvědčilo. Naše hra do plných končila buď zblokovanou střelou, nebo zákrokem gólmana Ležáků. Až přišla chybná rozehrávka soupeře, míčku se zmocnil Juris a svým pověstným příklepem nedal Bobrovi šanci. Povzbudilo nás to, naše ofenzíva sílila, protože remíza nám nestačila, ale gól nepřišel. Zato Ležáci trestali naši chybu. Špatná rozehrávka, rychlá kombinace a znovu jsme prohrávali. Gól do šatny není nikdy příjemný.

Do druhé půle jsme vložili zbytek svých sil. Makali jsme, ostřelovali orlovskou svatyni jak se dalo, jenže naše muška asi seděla na balkóně a klábosila s masarou, která nás otravovala u baru. Tedy je jasné, že jsme tento zápas nevyhráli. Fuckala si pohlídal soupeřovy střely, ale útok tentokrát zklamal.

Podruhé v krátké historii jsme skončili na 3. místě. Obdrželi jsme lahváče a mohli zpytovat svědomí. Aspoň, že to pivo chutnalo. A jelikož jsme končili hoooodně pozdě, tak i ten žal byl spláchnut.

 

Statistika zápasu:
04:15 - Orlovští ležáci - 0:1
09:00 - Wawrzyk Jiří (bez asistence) - 1:1
19:46 - Orlovští ležáci - 1:2

Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Pavel Blus (O), Lech Ćmok (O) - Vojtěch Feber (O), Adam Nalewajka (O)

Michal Gąsior (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Adam Gabzdyl (Ú) - Jan Ćmok (Ú), Marek Wróbel (Ú), Daniel Kopic (Ú) - Radomír Byrtus (Ú)