19.7.2014 - Stonava Cup - Florbal Stonava - Pjeruni Domaslavice 3:6 (1:4, 2:2)

Druhého zápisu se ujal kapitán týmu. Klukům se moc do zápisů nechce, tak to většinou zbude na něj...

Druhý zápas nás čekal další nový soupeř - Pjeruni Domaslavice. Syncy z Orlové říkali, že je to spíše áčko, než béčko, takže bude šichta (Ležáci od nich dostali sedmičku...). Z druhé strany pařák už je řádný, tak síly ubývají a Pjeruni hrají druhý zápas po sobě. Musíme to zkusit. Jelikož nás je více, tak někdo musí jednu půli sedět. Nejprve Pavlík Blus a Loki.

Zápas začal. Nejprve úvodní oťukávání, ale Pjeruni umí zatlačit. Jenže první gól jsme dali my! Pjerunóm nevyšla akce, respektive jsem jim sebral míček a hned ho vyhodil (po očku jsem viděl ve předu náš dres). Míček se vznesl obloučkem a při dopadu ho sebral Marko Doviciozo a fik ho tam! Třetí moje asistence a třetí taková nijaká, prostě štěstí. Jenže to nám nevydrželo. Soupeř hned dvakrát trestal v rychlém sledu a skóre otočil. My jsme se nebáli a tlačili, jen ta branka nějak nechtěla padnout. Pjeruni využívali spíše brejků, no a v 18. minutě zase dvakrát trestali. Naše rozhozená obrana nestačila na rychlíky z Domaslavic a prohrávali jsme 1:4.

Do druhé půle nastoupil Blusík a Loki a nehráli Janek a Vojta. Naše hra zase byla mírně aktivnější. Za tohoto stavu to bylo pochopitelné. A přišlo drama. Nejprve snížil Doviciozo po nahrávce čerstvého Lokiho. Tomu ta jedna půle sedla. Bylo ho plné hřiště. Byl to zase on, kdo nahrál Gąsiorovi, který snížil na 3:4! Věřil jsem, stejně jako zbytek týmu (teda doufám), že se nám podaří srovnat, jenže hned za minutu jsme zase prohrávali o dvě branky. Za chvíli přišla šestá šiška v bráně a byl konec nadějí na celkové vítězství. Čekal nás už jen zápas o druhé místo s Ležáky.

#21

Uvedený text se nemusí shodovat s oficiálním postojem Florbalu Stonava.

 

Statistika zápasu:
04:24 - Dovica Marek (Nalewajka Adam) - 1:0
06:29 - Pjeruni Domaslavice - 1:1
07:01 - Pjeruni Domaslavice - 1:2
17:01 - Pjeruni Domaslavice - 1:3
17:57 - Pjeruni Domaslavice - 1:4
27:57 - Dovica Marek (Gabzdyl Adam) - 2:4
34:27 - Gąsior Michal (Gabzdyl Adam) - 3:4
35:29 - Pjeruni Domaslavice - 3:5
37:38 - Pjeruni Domaslavice - 3:6

Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Pavel Blus (O), Daniel Kopic (O) - Vojtěch Feber (O), Adam Nalewajka (O) - Lech Ćmok (O)

Filip Junga (Ú), Marek Wróbel (Ú), Marek Dovica (Ú) - Michal Gąsior (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Adam Gabzdyl (Ú) - Jan Ćmok (Ú)