2.3.2014 - MFL - Florbal Stonava - Ropice Wolves 3:6 (1:2, 0:3, 2:1)

V rámci zachování subjektivity jsme vytvořili projekt, v němž dáváme našim členům příležitost vyjádřit se k odehranému utkání a vytvořit zápis z vlastního úhlu pohledu. Jako první se tohoto úkolu zhostila naše gólmanská (většinou) opora Daniel Fukala.

 

Následující text není vhodný pro osoby mladší 18 let a Ondru Kuse. Osoby mladší 18 let mohou text číst pouze v doprovodu rodičů, Ondro, s tebou nevím...

Předem se omlouvám všem co v textu urazím, teda kromě Mara Dovicy, který fakt hrál hovno.

Hned na počátku výjezdu mě vytočil… ba přímo nasral mladý Kopic, který měl na poslední chvílí nahradit nemocného Fila. Na smluveném místě ve smluvený čas nečekal, takže jsme vyrazili bez něho.

Poslední utkání základní části jsme pojali zvesela. Do brány jsem šel já a jak se ukázalo, měl jsem nechat chytat Toma, který dorazil přímo ze zimáku v Třinci nabuzený vítězstvím Ocelářů nad Brnem 10:2. To co se dělo před zápasem bylo zajímavější než zápas samotný. Další mlaďoch Juris Warzyk si zapomněl trencle, takže moc nechybělo a hrál s holou řiťou. Nakonec se nad ním slitoval borec ze Spiders, takže i během hry vypadal v rámci možností jako člověk.

Tož začátek nebyl špatný, něco jsem chytil, něco pobrali kluci, pár dobrých zákroku měl v obraně Nalin, pár míčku minul Wrabec, prostě standard… no a pak se to posralo (vlastně taky standard)… 2 rychlé fiky a bylo po srandě. Snížil myslím Kožo, ale 2:1 po 1. třetině, nic moc.

Nálada přesto byla dobrá, dokonce i když jsme dostali další 3 kousky. Ten druhý mě fakt nasral. Míček jsem vyrazil za bránu a týpek jak viděl, že ještě nejsem v ideálním postavení, tak to do mě napálil zpoza brány… uhnout nebylo kam, jen vylovit míček ze sítě… "chuj w dupie" jak by řekli naši polští bratři. Třetí branku jsem zajebal totálně, fakt kokot… po přímaku z dálky na první tyč… no Tom říkal, že za to nemůžu… Tome, víš o tom hovno, ale díky za podporu. Samozřejmě, že primární chyba byla u obou gólů někde jinde, ale ten kdo nakonec vypadal jako debil byl gólman. Navíc naši útočnici, to je bída. Ondra má částečnou omluvu, nikdy mu to moc nešlo a teď měl delší pauzu, Maro Dovica zas říkal, že prý byl moc dobrý gólman, a že kdybych tam byl já, tak dá 8 kousků… jako brankář byl dobrý, ale jinak všichni víme, že to je blbost… Maro, komu to chceš nakecat… dyť ty tvoje střely chytne i dorostenec.

V poslední části dal Nalin parádní příhru Michalovi (samozřejmě Gąsiorovi, Sztefan si v tabulce produktivity udržel hezké 143. místo za 2 trestné minuty… škoda Pišta, fandil jsem ti) a trefil se i Juris, ale asi to nebyl nic moc gól, jelikož si ho nepamatuju… Jeden gól jsem stačil zajebat i já a to už jsem fakt nedal a raději jsem zbytek střel pochytal, už tak se na mě ty princezny v hledišti dívaly jak na hovno v kostele. Tradiční bídu na píšťalce předvedl Lukáš Křivánek a soudě podle moňa pod okem, očividně se mu to občas stává… Dobrou náladu si celou dobu udržoval Pavlík St. Louis, který byl snad i rád, že jsme prohráli. Člověka hned ta prohra mrzí míň, když vidí, že udělal kamarádovi radost :)

#13

Uvedený text se nemusí shodovat s oficiálním postojem Florbalu Stonava.

 

Statistika zápasu:
09:20 - Ropice Wolves - 0:1
10:02 - Ropice Wolves - 0:2
13:30 - Kožusznik Marek (Dovica Marek) - 1:2
17:52 - Ropice Wolves - 1:3
25:03 - Ropice Wolves - 1:4
28:06 - Ropice Wolves - 1:5
32:27 - Ropice Wolves - 1:6
36:02 - Gąsior Michal (Nalewajka Adam) - 2:6
41:02 - Wawrzyk Jiří (Gąsior Michal) - 3:6

Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Pavel Blus (O), Michal Kozieł (O) - Adam Nalewajka (O)

Marek Kožusznik (Ú), Marek Dovica (Ú), Ondřej Kus (Ú) - Michal Gąsior (Ú), Marek Wróbel (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú)