2.8.2015 - HFL - Florbal Stonava - Sokol Petřvald 3:4 (1:2, 2:2)

Tento zápas nás ještě mohl vrátit do hry o medaile (myšleno bronz). Navíc jsme měli soupeři co vracet, protože ten debakl z minula se nedá zapomenout... Jenže sestava nebyla ideální. Chybělo šest hráčů základní sestavy, a to se muselo projevit.

Hned úvod nám ukázal, že to bude proti Sokolu opět těžké. Když v polovině první půle náš soupeř zvýšil na rozdíl dvou branek, zdálo se, že ani dneska nám pšenka nepokvete. Ale my jsme bojovníci! Když se k tomu přidala nedisciplinovanost rivala, výsledek se dostavil. V dvojnásobné přesilovce pálil z beku kapitán a už to vypadalo líp.

Do druhé půle jsme šli s tím, že to srovnáme. Bohužel další chyba v obraně nám to zkomplikovala. Jenže Petřvald byl dneska nějaký podrážděný a rozhodčí toto trestal. Další přesilovku využil Kris a následně i Kožo a bylo srovnáno! Zápas pak gradoval, jenže nepokryli jsme trestňák Petřvaldu a zase jsme prohrávali. Tlačili jsme pak na pilu, měli velké šance na srovnání, ale gól už nám nebyl souzen.

Škoda, protože za tento bojovný výkon jsme si aspoň bod za remízu zasloužili. Tímto už vzdáváme boj o bronz, i když ještě nějaká teoretická šance ještě byla, ale to by muselo vyjít až moc výsledků v náš prospěch...

 

Statistika zápasu:
02:18 - Sokol Petřvald - 0:1
09:10 - Sokol Petřvald - 0:2
14:51 - Nalewajka Adam (Wawrzyk Jiří) - 1:2
26:29 - Sokol Petřvald - 1:3
28:01 - Růža Kristián (Feber Vojtěch) - 2:3
32:01 - Kožusznik Marek (bez asistence) - 3:3
36:59 - Sokol Petřvald - 3:4

Vyloučení: 2:6. Využití: 3:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Adam Nalewajka (O), Vojtěch Feber (O) - Tomáš Jelen (O)

Marek Kožusznik (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Kristián Růža (Ú) - Jan Ćmok (Ú), Adam Gabzdyl (Ú), Radomír Byrtus (Ú)