23.8.2014 - Czech Cool Trade Cup - Florbal Stonava - Teiwaz Hranice 1:0 (0:0, 1:0)

Komentář k zápasu by Kožo:

Po prvním vítězném zápase jsme se ani nevzpamatovali a už je před nami další meč, terazky s další neznámou - Teiwaz Hranice. S těžkosťami, cely rozlamany vstavam z lavičky a už vidím, jak se rozcvičuje zgraja mladych puberťaku - tož si zas muvim, kaj to sem. Všici protivnici by mohli byt mojimi synkami, no nic třa se vzchopiť a huraa na ně.

Povim to tak, první polovinu jsme ubránili. Měli pár šancí, ale většinou střely končily na našich hnátech (těch spodních). My jsme celkem nic taky kloudneho nevymysleli, ale sem tam nějaká ta šance byla. Hlavně útok Gąsiorów topil před jejich branou. Maro hral hovno, jedině Filo sem tam něco uvařil.

Do druhe půle se mi chtělo tak, jak na šichtu, ale jaksi to bylo třa přelknuť. Soupeř už trocha otupěl a celkem jsme je dobře blokovali (stonavský beton už začal byť hrozbou pro soupeře). Najednou jsem vyčul šanci na brejk, bo hošani se trochu zapomněli v našem obranném pásmu, někdo mi to šupnul na polovinu a už si to plachtím na branu. Tři, čtyři kroky a můj náskok je v prdeli, bo jaksi mlady hraničák se mi už nalepil na pleca. Čul jsem, že tudy cesta nevede a vysral jsem se na další sprint. Tož jsem to zaseknul, nechal ho předběhnut, aby pěkně clonil golmanovi a šupnul mu to tam z otočky zápěstím. Sedlo to a byl tam celkem pěkný zásah. To mlade ještě více rozhycovalo nebo spíše nasralo a snažili se urvat alespoň bod. Měli ale smůlu, bo jsme bránili jak o život a dokonce jsme mohli eště ku koncu vsítit do prázdné brány, ale nestalo se (posral jsem to).

Tak jsme to dotáhli do vítězného konce podruhé, což byl, myslím, nečekaný úspěch a potvrdili jsme roli černého koňa turnaja.

#2

Uvedený text se nemusí shodovat s oficiálním postojem Florbalu Stonava.

 

Statistika zápasu:
18:58 - Kožusznik Marek (Dovica Marek) - 1:0

Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Daniel Fukala (B)

Adam Nalewajka (O), Daniel Kaminski (O) - Pavel Blus (O), Michal Kozieł (O)

Michal Gąsior (Ú), Jerzy Gąsior (Ú), Adam Gabzdyl (Ú) - Filip Junga (Ú), Marek Dovica (Ú), Marek Kožusznik (Ú)