24.8.2012 - Bílý tým - Černý tým 6:4 (0:1, 0:1, 2:2, 4:0)

Po pěti zápasech (čtyřech s Petřvaldem a jednom s Karvinou) jsme opět měli bratrovražedný souboj mezi sebou. Pro menší účast bílého týmu (z naší sestavy hráli jen 4 hráči + Jakub Vrtaňa), jsme pozvali tři hráče z Karviné, kteří měli velký vliv na výsledek. V brance černých se představila naše brankářská trojka Dalibor Tůma (jinak hráč bílých). Hostoval Daniel Kaminski ze Sokola Petřvald a nastoupili také příležitostní hráč Daniel Betík.
První čtvrtina se hrála bez časomíry, ale rozhodčí, kterým byl pro hru zdravotně indisponovaný Adam Nalewajka, měřil čas ručně. Na branku se čekalo do 4. minuty, kdy se prosadil černý tým, jmenovitě Filip Junga po individuální akci - 0:1. Zbytek čtvrtiny si brankáři pohlídali a tak se stav neměnil. Více ze hry měli spíše černí.
Ve druhé čtvrtině se obraz hry trochu vyrovnal, ale černí více tlačili na pilu. Odměnou jim byla druhá branka Jungy, který po exkluzivní nahrávce Adama Gabzdyla zvýšil na 0:2.
Ve třetí čtvrtině se začala projevovat únava na obou družstvech. Větší problémy měli černí, kteří měli jen jednoho hráče na střídání. Navíc se rozchytala naše jednička - Daniel Fukala. Hra se tím vyrovnala. Přesto černí znovu udeřili. Opět po nahrávce Gabzdyla skóroval Jiří Wawrzyk - 0:3. Ke konci čtvrtiny se s brankami roztrhl pytel. Nejprve Tomasz Machowski po nahrávce Vrtani snížil na 1:3, aby za další minutu přidal druhou trefu z asistence Richarda Wagnera - 2:3. Jenže namotivovaný Kaminski vrátil hned po buly černým dvoubrankové vedení - 2:4.
Do poslední čtvrtiny už nenastoupil Betík a tak černí hráli jen v pěti. Začali bránit a hrát na brejky na jediného vysunutého hráče Wawrzyka. Bílí ucítili šanci a šli tvrdě za vítězstvím. Skázu načal Michal Kozieł - 3:4. Pak se dvakrát prosadil Michał Fryz. Nejprve po nahrávce Adriana Pryszcze srovnal na 4:4, pak po přihrávce Kozieła dokonal obrat - 5:4. Poslední branku dal z brejku Vrtaňa po nahrávce Kozieła - 6:4.

Statistika zápasu:
03:27 - Junga Filip (bez asistence) - 0:1
35:33 - Junga Filip (Gabzdyl Adam) - 0:2
51:54 - Wawrzyk Jiří (Gabzdyl Adam) - 0:3
57:05 - Machowski Tomasz (Vrtaňa Jakub) - 1:3
58:58 - Machowski Tomasz (Wagner Richard) - 2:3
59:14 - Kaminski Daniel (bez asistence) - 2:4
62:30 - Kozieł Michal (bez asistence) - 3:4
68:18 - Fryz Michał (Pryszcz Adrian) - 4:4
73:20 - Fryz Michał (Kozieł Michal) - 5:4
75:56 - Vrtaňa Jakub (Kozieł Michal) - 6:4

Bílý tým:
Daniel Fukala (B) - Pavel Blus (O), Richard Wagner (O) - Jakub Vrtaňa (Ú), Michal Kozieł (Ú), Tomasz Machowski (Ú) - Michał Fryz (Ú), Adrian Pryszcz (Ú)

Černý tým:
Dalibor Tůma (B) - Lech Ćmok (O), Daniel Kaminski (O) - Filip Junga (Ú), Adam Gabzdyl (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú), Daniel Betík (Ú)