7.12.2013 - III. Stonava Cup - Florbal Stonava - Orlovští ležáci 4:3 (2:0, 2:3)

Do prvního utkání III. Stonava Cupu jsme nastoupili v bráně s Tomaszem Chorzempou. Po zranění nastoupili i Jiří Wawrzyk a Marek Dovica.

Úvod utkání nám vyšel skvěle. Hned ve 2. minutě rychlý kontr podnikl Marek Wróbel, který se neunáhlil a nahrál před bránu Wawrzykovi, který otevřel skóre. Neuběhla ani minuta a bylo to 2:0. Dovica pohotově střílel z rozehrávky trestného hodu. Do konce první poloviny gól nepadl a tak jsme šli do druhé části s nadějným výsledkem.

Ležáci hned na úvod druhé půle snížili díky nedorozumění v naší obraně. Dlouho se pak bojovalo o další gól. Ten jsme naštěstí vstřelili my. Ve 28. minutě byl na správném místě Wróbel, který zužitkoval nahrávku Michala Gąsiora. Za minutu Gąsior přidal další gól, který se později ukázal jako vítězný. Poslední minuta totiž přinesla nečekané drama. Nejprve Ležáci po naší chybě snížili a z následného útoku se radovali potřetí. Do konce zbývalo 25 sekund.

Připsali jsme si první a jak se později ukázalo rozhodující vítězství. Výborně zachytal Chorzempa a také hráči v poli zahráli obětavě a s velkou snahou.

 

Statistika zápasu:
01:39 - Wawrzyk Jiří (Wróbel Marek) - 1:0
02:05 - Dovica Marek (bez asistence) - 2:0
15:45 - Orlovští ležáci - 2:1
27:51 - Wróbel Marek (Gąsior Michal) - 3:1
28:50 - Gąsior Michal (Dovica Marek) - 4:1
29:12 - Orlovští ležáci - 4:2
29:35 - Orlovští ležáci - 4:3

Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

 

Sestava týmu:

Tomasz Chorzempa (B)

Dominik Andruška (O), Adam Nalewajka (O) - Pavel Blus (O), Michal Kozieł (O)

Marek Dovica (Ú), Tomasz Machowski (Ú), Michal Gąsior (Ú) - Filip Junga (Ú), Marek Wróbel (Ú), Jiří Wawrzyk (Ú)